martes, 21 de julio de 2015

El primer volum dels "Tresors de la Catedral de Barcelona"Cada setmana, passejant per la Seu episcopal de Barcelona acompanyat de la periodista Itziar Bravo i d'algun membre del centenar de monitors i voluntaris que enriqueixen la nostra vivíssima Catedral, hem anat descobrint i compartint amb vosaltres molts tresors artístics i històrics. No existeix ni un pam del temple que no expliqui una història entranyable o una perla esplèndida. Així ho hem anat veient pas a pas, i així ho volem exclamar. En total hem descobert 99 perles que dividirem en tres petits volums. 

Avui us vull presentar el primer d'aquests volums. Les "perles" que conté aquest llibre poden ser admirades en la present edició, però també en els vídeos de la pàgina web Església de Barcelona  www.esglesiabarcelona.cat/tresors-catedral i en aquest blog.


Si us interessa adquirir-ne l'edició en paper ja ho podeu fer a través d'aquest enllaç de  Bubok:  http://www.bubok.es/libros/241496/Tresors-de-la-Catedral-de-Barcelona-Trentatres-perles
No hay comentarios:

Publicar un comentario